contactadres
Prinsendijk 3
7122 PG Aalten
0544-379017

 

Nieuws

Eerste lammetjesdag groot succes
De eerste lammetjesdag van de Vennebulten is een groot succes geworden. Op zondag 3 mei kwamen ca 800 mensen de jonge aanwinst van de schaapskudde bewonderen. Naast de lammetjes kregen ook de demonstraties schapenhoeden veel bekijks. Gelet op het grote aantal zeer positieve geluiden wordt dit evevement in 2010 zeker herhaald op de eerste zondag van mei.

Heideherstelproject feestelijk afgerond
Op zaterdag 28 maart is met een feestelijke bijeenkomst het heideherstelproject afgerond. Samen met Wethouder Van Balveren, de sponsoren Fa. Fokkink (Heelweg) en de fa. Beeftink (Halle) gaf voorzitterHerman Hofs het startsein voor de schapenbegrazing. Tevens werd die dag een intentieovereenkomst getekend tussen de gemeente, De Vennemarke en stichting Kinderkamp Varsseveld voor hetopknappen van de schaapskooi in de Vennebulten.

klik voor een uitgebreid fotoverslag hier

Vrijwilligers aan het werk! (5 mei)
onder leiding van Joop van Eerden worden de door hem vervaardigde eiken toegangshekken geplaatst bij de standweide in het Venne. Soortgelijke hekken verschaffen toegang tot de twee heideterreinen.

 

Eerste nieuwsbrief
In maart is de eerste nieuwsbrief verschenen. Deze nieuwsbrief, opgesteld door Mw. J. Hartemink, is verzonden aan alle donateurs, vrijwilligers, de buurtbewoners en overige relaties. De nieuwsbrief is hier te downloaden. De nieuwsbrief in gedrukte vorm ook ontvangen ? wordt donateur!